Kestävän kehityksen työmme

Meille Nudientilla kestävä kehitys on erityisen tärkeää. Aiomme ottaa vuoden 2022 aikana käyttöön lukuisia toimia, jotka takaavat kestävän kehityksen olevan oleellinen osa päätöksentekoa.

100 % Kierrätettävä Pakkaus

Olemme poistaneet muovin pakkausmateriaaleistamme, ja ne ovat 100 % kierrätettäviä. Tarjoamme myös fossiilittomia toimitusvaihtoehtoja valtaosassa alueista, joissa toimimme.

Tarkoituksemme

Meille tuotteen elinkaari ja käyttö on oleellinen osa kestävää kehitystä. Meille on tärkeää, että tarjoamillamme tuotteilla on selkeä tehtävä. Tuotteidemme valmistuksella täytyy olla merkitys. Kuoremme ja lisävarusteemme on suunniteltu suojelemaan kallisarvoisimpia laitteitasi. Siksi meille on tärkeää, että tuotteemme ovat korkealaatuisia ja suojaavat asiakkaittemme teknologiaa vahingoilta.

Materiaalivalinta

Tuotekehittelyn alkuvaiheessa tutkimme eri materiaaleja ja ratkaisuja taataksemme mahdollisimman pienen ympäristövaikutuksen. Esimerkiksi BOLD-mallistomme kuoret on valmistettu 100 % kierrätetystä PC-muovista.

Ecologi

Teemme yhteistyötä Ecologin kanssa ja rahoitamme puiden istutusta Amazonin sademetsässä, sekä kestävän metsänhoidon projektia Madre de Dios -alueella Perun sademetsässä.

Elämän parantaminen muille

Nudient sponsoroi Hand-In-Hand -järjestöä, joka edistää yrittäjyyttä kauaskantoisena ja kestävänä välineenä köyhyyttä vastaan.

Nudient x The Humble Co.

Kuten tiedät, kestävyys on yksi perusarvoistamme. Mahtavan tuotetiimimme ansiosta pakkauksemme ovat jo muovittomia, Bold-kokoelmamme on valmistettu 100 % kierrätetystä PC-muovista ja suoritamme tällä hetkellä viimeisiä testejä ennen 100 % kierrätetystä PC-muovista valmistetun Thin-kotelomme lanseeraamista. Mahtavaa, eikö? Kehittääksemme kestävyystoimiamme entisestään olemme ryhtyneet yhteistyöhön The Humble Co.:n kanssa.

The Humble Co. on vuodesta 2013 lähtien johtanut ympäristöystävällisten hygieniatuotteiden vallankumousta. Sen lisäksi, että tuotteet ovat hyödyllisiä ja saatavilla kaikille, ne ovat ennen kaikkea lempeitä planeetallemme. Hammaslääkärien kehittämä hammasharja, jonka varsi on valmistettu 100 % bambusta. Aloita matkasi kohti ympäristöystävällisiä hygieniaa.