Yhteistyö

Oletko Instagram-nero, TikTok-sisällöntuottaja, YouTube-kriitikko tai megabloggaaja? Siinä tapauksessa tekisimme mielellämme yhteistyötä kanssasi.

Nudient on skandinaavinen matkapuhelintarvikkeiden lifestyle-brändi. Sen perustivat vuonna 2016 kolme ystävystä, jotka ovat tunteneet toisensa jo päiväkodista saakka. Brändin ytimessä ovat premium, muotoilu ja innovaatio. Se luo yhdessä tunnettujen suunnittelijoiden ja design-studiojen kanssa tuotteita, jotka saavat inspiraationsa skandinaavisesta estetiikasta. Nudientin tavoitteena on olla urbaanien design-tarvikkeiden ykkösbrändi, ja sitä ohjaavat skandinaaviset vaikutteet ja yhteisö, joka arvostaa tyyliä ja toiminnallisuutta.


Nudient on saanut osakseen moitteetonta medianäkyvyyttä ikonisilta julkaisuilta, kuten Vogue, Forbes, Elle and GQ, ja se tekee jatkuvasti yhteistyötä brändiin sopivien vaikuttajien kanssa.

Tuotemerkkiä on tällä hetkellä saatavilla kahdeksasta eri maasta ja 1 200 liikkeestä ympäri maailmaa. Yli 500 000 tilauksellaan Nudient on yksi suurimmista puhelintarvikemerkeistä Euroopassa.

Tarjoamme kahdentyyppistä yhteistyötä:

Sisällöntuottajien yhteisö

Jos sinulla on 1 000-9 000 seuraajaa, olet tervetullut liittymään sisällöntuottajien yhteisöön. Kerro meille sähköpostilla, miksi haluat tehdä yhteistyötä kanssamme, ja liitä mukaan linkki sometilillesi: [email protected].com.

Vaikuttajayhteistyö

Jos somekanavallasi on yli 10 000 seuraajaa, lähetä olennaiset tilastot meille sähköpostilla: [email protected]